Bomen die altijd willen (Webinar)

Bomen zijn een grote investering. Dit is niet alleen omdat ze vaak een fors prijskaartje hebben, maar ook omdat ze veel tuinvastgoed in beslag nemen en geen planten zijn die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Bij het kiezen van een boom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze in alle vier de seizoenen presteert. Het moet niet alleen mooie lentebloemen en een fatsoenlijke herfstkleur hebben. Het moet ook winterinteresse hebben en andere opmerkelijke eigenschappen die schitteren als het niet op zijn hoogtepunt is. En een boom moet grotendeels ziekte- en plaagvrij zijn en weinig verzorging nodig hebben. Wie wil er immers investeren in een installatie die 50 jaar hoog onderhoud nodig heeft?

Houtplantenexpert Paul Cappiello begrijpt deze eisen goed. Als uitvoerend directeur van de Yew Dell Botanical Gardens in Crestwood, Kentucky, evalueert hij voortdurend de voor- en nadelen van bomen. En terwijl zijn fabriek de wereld rondreist, let hij altijd op bomen die op talloze manieren uitzonderlijk zijn. Voor deze presentatie nam Paul contact op met een aantal van zijn tuinbouwvrienden en collega’s om u een lijst te geven van ongelooflijke bomen waarvan u nooit spijt zult krijgen dat u ze hebt geplant. Wat u ook kiest, het zal een van de beste investeringen in uw tuin zijn.

Seminarie:

Ca. 1 uur gevolgd door 30 minuten Q & A

woensdag 19 januari 2022

19:00 EST

VRIJ


Paul Cappiello

Paul Cappiello is uitvoerend directeur van Yew Dell Botanical Gardens in Crestwood, Kentucky. Paul is een expert op het gebied van houtige planten, frequent Fijn tuinieren bijdrager en auteur van Kornoeljes, de definitieve gids over de meest geliefde boom van Noord-Amerika. Als Paul niet door het hele land lezingen geeft, zul je merken dat hij veel reist naar ‘s werelds meest ongelooflijke tuinen. En zijn humor overtreft bijna zijn tuinbouwkennis.

Foto: met dank aan Paul Cappiello

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Verkniptlandschap.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart